Näkemyksiä ja kokemuksia tuloksellisesta B2B-markkinoinnista.

We're open for new collaborations.
News to be updated weekly.

B2B markkinointi on muuttunut viimeisen kolmen vuoden aikana enemmän kuin viimeiseen neljäänkymmeneen vuoteen. Digitaaliset kanavat, sosiaalinen media, mitattavuus, markkinoinnin automaatio ja erityisesti ostamisen muutos mahdollistavat ja vaativat täysin uudenlaisen tavan markkinoida. B2B Markkinointi -blogi jakaa oppeja ja ideoita yritykseltä yritykselle toteutettavan markkinoinnin ja myynnin kehittämiseen. Timo Häkkinen Toimitusjohtaja MicroMedia

Written by

×

UUSI TEHOKAS TAPA MARKKINOIDA

B2B markkinointi on muuttunut viimeisen kolmen vuoden aikana enemmän kuin viimeiseen neljäänkymmeneen vuoteen. Digitaaliset kanavat, sosiaalinen media, mitattavuus, markkinoinnin automaatio ja erityisesti ostamisen muutos mahdollistavat ja vaativat täysin uudenlaisen tavan markkinoida. B2B Markkinointi -blogi jakaa oppeja ja ideoita yritykseltä yritykselle toteutettavan markkinoinnin ja myynnin kehittämiseen.

Timo Häkkinen

Toimitusjohtaja

MicroMedia

shutterstock_176927747

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Website Powered by WordPress.com.

%d bloggaajaa tykkää tästä: