Timo Häkkinen / MicroMedia

AAEAAQAAAAAAAAJ-AAAAJDE5MzE5YmIxLTUzZDAtNDdhNi1iYTAyLTY2NGQ5NWY3ZWZhYw

Timo Häkkinen

Timo Häkkinen on MicroMedia Oy:n toimitusjohtaja.

MicroMedia on täyden palvelun B2B-markkinointitoimisto

MicroMedian erikoisalue on asiakashankinnan tehostaminen – se auttaa tuottamaan, kehittämään ja kvalifioimaan liidejä. Eli toteuttamaan markkinointia, joka luo myyntimahdollisuuksia. MicroMedia tarjoaa liidien hallitsemisen koko arvoketjun: inbound- ja outbound-markkinoinnin suunnittelun, verkkoliikenne-analytiikan sekä liidi-kvalifioinnin puhelimitse.

Timolla on pitkä kokemus B2B-markkinnoinnista ja brändi-työstä. Hän on työskennellyt toimitusjohtajana ja strategisena suunnittelijana useissa markkinoinnin ja viestinnän asiantuntija- ja palveluyrityksissä – TBWA, TEQUILA, Renable.

Lisäksi hänellä on kokemusta hallitustyöstä sisärakentamisen markkinajohtaja Inlook Groupissa,  markkinoinni tuotantopalveluita tarjoavassa GRANOssa, mediayritys PopMediassa, Lataamossa, liikkuvaan kuvaan keskittyvässä Klok Creative Agencyssä ja toiminnanohjausjärjestelmiä kehittävässä Oscar Softwaressa.

Hän on luennoinut Helsingin Yliopiston maa- ja metsätieteellisessä tiedekunnassa sosiaalisen median hyödyntämisessä yritysmarkkinoinnissa ja valmentanut yritysjohtoa Yritysjohtamisen erikoisammattitutkinnon asiakashallinnan, myynnin ja markkinoinnin luentokokonaisuuksissa. 

LinkedIn 

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s