Näkemyksiä ja kokemuksia tuloksellisesta B2B-markkinoinnista.

We're open for new collaborations.
News to be updated weekly.

Cubitron katkaisulaikka ja kakkujen kakku Suunnittelimme Cubitron katkaisulaikalle markkinointikampanjan. Toimitimme parille kymmenelle asiakkaalle kermankakun. Kermakakun sisältä paljastui kirje ja 3M:n Cubitron katkaisulaikka. Viesti sisälsi tarinan tehokkaasta katkaisutyökalusta ja keikasta, joka odottaa, kunhan vanha jengi on koossa. ”Teboilin takana olevan Nissan Cherryn lokariin on teipattu avaimet. Soita kun olet vapaa.” Allekirjoittajana 3M:n myynnin yhteyshenkilö. Harvoin, jos…

Written by

×

Markkinointia, joka maistuu ja muistuu

Cubitron katkaisulaikka ja kakkujen kakku

Suunnittelimme Cubitron katkaisulaikalle markkinointikampanjan. Toimitimme parille kymmenelle asiakkaalle kermankakun. Kermakakun sisältä paljastui kirje ja 3M:n Cubitron katkaisulaikka. Viesti sisälsi tarinan tehokkaasta katkaisutyökalusta ja keikasta, joka odottaa, kunhan vanha jengi on koossa. ”Teboilin takana olevan Nissan Cherryn lokariin on teipattu avaimet. Soita kun olet vapaa.” Allekirjoittajana 3M:n myynnin yhteyshenkilö.

Harvoin, jos koskaan olen todistanut palautetta, joka tulee 2 tunnin sisällä lähes kaikilta lähetyksen vastaanottajilta. Moni vieläpä lähti vastatessaan mukaan kirjeen tarinaa jatkamaan.

Näin toimii markkinointi, joka on kohdistettua, yllättävää ja relevanttia.

Inbound + Outbound = Fullbound

Timo Häkkinen / MicroMedia

Kakku

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Website Powered by WordPress.com.

%d bloggaajaa tykkää tästä: