Näkemyksiä ja kokemuksia tuloksellisesta B2B-markkinoinnista.

We're open for new collaborations.
News to be updated weekly.

Missä ihmeessä on luova markkinointiviestintä. Luova ratkaisu, joka saa muita enemmän huomiota. Luova sisältö, joka kiinnostavammalla tavalla tarjoilee relevantin viestin kohderyhmälleen. Luova oivallus, joka jättää paremman muistijäljen kuin kilpailevat toimenpiteet. Markkinoinnin keskeinen ohje sitten Madmen aikojen on ollut erottuvan viestin hyödyntäminen. Erottuva huomataan ja muita myötäilevä jää huomiotta. Mitä ruuhkaisempi on media, sitä haasteellisempaa on…

Written by

×

Huomatkaa nyt jo perkele! Erotutko vai hukutko markkinoidessasi?

mie

Missä ihmeessä on luova markkinointiviestintä.

Luova ratkaisu, joka saa muita enemmän huomiota. Luova sisältö, joka kiinnostavammalla tavalla tarjoilee relevantin viestin kohderyhmälleen. Luova oivallus, joka jättää paremman muistijäljen kuin kilpailevat toimenpiteet.

Markkinoinnin keskeinen ohje sitten Madmen aikojen on ollut erottuvan viestin hyödyntäminen. Erottuva huomataan ja muita myötäilevä jää huomiotta. Mitä ruuhkaisempi on media, sitä haasteellisempaa on päästä esiin.

Siirtyessämme vahvemmin sosiaalisen median sisältöjen tuottamiseen ja tehokkaasti tuotettuun display-mainontaan, kohtaamme alati ruuhkaisemman mediatilan eli huomion aikaan saaminen on yhä haastavampaa. On ollut helppoa havaita, että kesän jälkeen LinkedIn postaukset ja Twitter ovat entistä ahkerammassa käytössä. Samalla useimmat yritykset vasta alkavat kunnolla kaivautua poteroistaan ja syytävät sisältöään tiedojanoiselle kohdeyleisölleen. Tästä kun päästään oikein kunnolla vauhtiin, niin on kiinnostavaa nähdä, kuka tuli huomatuksi ja kuka bloggaa tyhjille saleille. Somessa voit vielä erottua jakamalla videoita tai infografiikkaa blogien sijaan.

Entäpä median luova hyödyntäminen? Nyt luovuutta näköjään olisi se, että ostaisi sivun Talouselämästa. Eli valitse media, jossa saat tilaa ja huomion. Samalla viestisi menee perille niille yritysjohtajille, jotka eivät vieläkään ole ottaneet omakseen Twitteriä tai Instagramia.

Mikset muuten kokeilisi tapahtumaa, jossa on oikeasti hyödynnetty luovuutta, ideoita, jotka saavat paikalla olleet jakamaan kuvia ja viestejä sosiaalisessa mediassa. Kalliilta ehkä tuntunut markkinointitoimenpide saavuttaakin suuren yleisön realiaikaisesti.

Toteuta markkinointiasi tehokkaasti: herätä, löydä ja tule löydetyksi.

Outbound + Inbound = Fullbound

Timo Häkkinen

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Website Powered by WordPress.com.

%d bloggaajaa tykkää tästä: