Näkemyksiä ja kokemuksia tuloksellisesta B2B-markkinoinnista.

We're open for new collaborations.
News to be updated weekly.

Inbound, Outbound vai Fullbound Markkinoinnin Inbound Verkon hyödyntäminen ja sosiaalinen media ovat muuttaneet tavan ostaa ja tavat pitää yhteyttä ostaviin ja potentiaalisiin asiakkaisiin. Ostoprosessi alkaa usein tiedon hakemisella ja vaihtoehtojen vertailuilla verkossa. Jos näistä kiinnostuneista asiakkaista halutaan koppi, pitää aktiiviseen asiakashankintaa sisällyttää digitaalisia kanavia hyödyntävä toimintamalli – markkinoinnin inbound. Jotta olisit ostajan tutkalla verkossa, varmista että…

Written by

×

In, Out ja Full – kaikki irti markkinoinnista

Inbound, Outbound vai Fullbound

Markkinoinnin Inbound

Verkon hyödyntäminen ja sosiaalinen media ovat muuttaneet tavan ostaa ja tavat pitää yhteyttä ostaviin ja potentiaalisiin asiakkaisiin. Ostoprosessi alkaa usein tiedon hakemisella ja vaihtoehtojen vertailuilla verkossa. Jos näistä kiinnostuneista asiakkaista halutaan koppi, pitää aktiiviseen asiakashankintaa sisällyttää digitaalisia kanavia hyödyntävä toimintamalli – markkinoinnin inbound.

Jotta olisit ostajan tutkalla verkossa, varmista että tulet löydetyksi ja olet aktiivisesti läsnä eri foorumeilla. Hakukoneoptimointi- ja markkinointi sekä sosiaalisen median hyödyntäminen on välttämätöntä. Kun ymmärrät kutakin kohderyhmää ja niiden ostokäyttäytymistä, voit luoda kiinnostavaa sisältöä ostoprosessin eri vaiheisiin.

Verkkovierailujen määrän nostamisen ohella tulee sinun kyetä tarjoamaan arvokasta tietoa, joka antaa syyn vierailla verkkosivuilla useammin kuin kerran. Hyödyllistä tietoa vastaan voit kävijältä saada yhteystiedot. Se mahdollistaa dialogin aloittamisen ja ostoaikeen tunnistamisen oikeassa vaiheessa. Prospektien ja myyntivalmiiden liidien tunnistaminen on tehokkaan myynnin keskeinen edellytys.

Markkinoinnin outbound

Uusien asiakkaiden löytämiseksi on kuitenkin aina hyödynnettävä perinteisempää keinoa tuottaa liidejä – markkinoinnin outbound.  Aktiivinen yhteys oikeaan kohderyhmään ja oikeisiin päättäjiin mahdollistaa sen, että voit luoda tarpeita ja tarjota ratkaisuja haasteisiin, jotka eivät vielä ole edenneet hankkeiksi. Ole siis liikkeellä ennen kuin potentiaali osoittaa kiinnostustaan. Monella toimialalla oma aktiivisuus on ainoa mahdollisuus päästä määrittelemään hanketta, erottua kilpailijoista ja jopa välttää tarjouskilpailu.

Ja Fullbound

Monipuolinen asiakashankinta tarkoittaakin tänään monikanavaista ja molempiin suuntiin aktiivisesti toimivaa markkinointia. Liidien tunnistamista, synnyttämistä  ja huoltamista sekä nopeaa kuuman liidin muuttamista tapaamiseksi.

Pelikirja ja taktiikka kuntoon –  punalamppu ja ovipumppu laulamaan!

Timo Häkkinen
MicroMedia

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Website Powered by WordPress.com.

%d bloggaajaa tykkää tästä: